Gisteren mochten we optreden tegen de groene mannekes van Olsene. Ze hebben ongeveer dezelfde klassementen als wij, maar ze blijken toch straffer te zijn. We verloren met 4-12; bij die 4 staat er daarenboven een forfaitpunt omdat Olsene's Johan zich gekwetst had in de derde wedstrijd en de vierde wijselijk niet gespeeld heeft. Jörg won er 2 en verloor een belle, Stefan won eentje en verloor 2 belles. Met goed uitgevallen belles zouden we nog maar 7 gehad hebben ... Diederik en ik hielden het bij gewonnen sets.

Achteraf in de bar was het gezellig, maar wij kregen toch wel boel met de A en de B zeker. Door onze fout kon de club niet trakteren omdat de E de enige ploeg was die die avond verloren had! Ah ja, de A won tegen Ninove (mooie evenwichtige score tegen een sterker geklasseerde ploeg met een puike prestatie van de Vanmarsnille bros), onze sterke B-ploeg won ook tegen Ninove (met de medewerking van Hendrik die er twee won), de C won verdienstelijk van Merelbeke (Roel 4/4), de D was vrij, de F kreeg een forfait-overwinning van Stekene.

En de E kon de cohort van Olsene niet doorbreken. Potdorie, geen volledige reeks overwinningen.

Allez, ik heb er slecht van geslapen. En deze morgen zie ik toch wel dat de G ook verloren heeft (ook tegen Nivove, weliswaar nipt met 7-9, met 3/4 van Klaas). Ik mag er niet blij om zijn beste G, maar ik ben toch een klein beetje getroost.

Ja, die van den B kunnen toch overdrijven hé zeg, surtout na een paar Duvels.

 

Comments
Steven DP
25/11/2017
15:37:14

Na een goede nachtrust zijn we bij B tot rust en inzicht gekomen en kunnen we het jullie wel vergeven!

Didier D
27/11/2017
19:49:14

En Roger, hebt gij dan als oud-voorzitter nen tournée générale gegeven om de meute goegezind te zijn?

Leuke avond in het OCP, jammer dat ik de verlengingen niet kon spelen. Dat doen we binnen 2 weken!