Het zit dit seizoen vaak niet mee voor A. Tegen hekkensluiter Sint-Niklase B zou en moest gewonnen worden. Maar daags voor de match liet Jo weten ziek te zijn. Weeral dus niet met ons sterkste team de wei in.

Niet getreurd echter. Jan, Piet, Didier en Christian zouden het Wase varkentje wel wassen.

Helaas voor het Pintse kwartet startte de ontmoeting in mineur. Zowel Christian als Didier verloren hun openingswedstrijd met het kleinste verschil (2 punten in de belle), en zo stond het 0-2. Dit resultaat gaf een boost voor de Klaasjes, werkte negatief na bij de Pintenaars. Sint-Niklase stoomde gezwind door naar 2-7, met enkel Jan en Piet die een matchke konden meepikken. Ondanks de goede intenties zat er geen vuur in onze ploeg. Rare bedoening die tafeltennissport. Tim merkte vanop de tribune terecht op dat het zo duidelijk was welke ploeg wou winnen.

Ik hoorde en zag het allemaal met lede ogen en oren aan en zocht alle energie bij elkaar om toch nog een vuist te maken. Een match is immers maar gedaan als hij gedaan is, niet? Zo luidde ik zelf de come-back in met een verdiende Focus & Fight zege tegen wonderboy Jordy die als D2 dit seizoen de pannen van het dak speelt met 1x C0, 5x C2 en 15x C4 op zijn kaart. Die zege inspireerde blijkbaar mijn ploegmaats, want de match kantelde. Van 2-7 ging het naar 7-7.

Jan en Piet zouden ten lange leste beslissen over het eindresultaat. Piet speelde een dijk van een match tegen Dimitri en won simpel (nou ja, we kennen Piet, hé) met 3-0. Sterke Jan beleefde niet zijn beste avond, en moest zijn meerdere erkennen in Jens. 9-7 was de kers op de come-back taart geweest, maar 8-8 is zeker een verdienstelijk resultaat gelet op het dramatische verloop in de eerste wedstrijdhelft.

Sint-Niklase B blijft dus 3 punten onder ons staan op de laatste plaats, waar ze het gezelschap hebben van Galmaarden. Dat laatste kon thuis niet winnen tegen 3 man van Sleidinge. Een meevaller voor ons. Hopelijk een voorteken, dat de Goden eindelijk eens voor ons kiezen?!

Tot slot wil ik nog alle supporters danken voor de felle aanmoedigingen, zeker in de tweede wedstrijdhelft. Dit helpt absoluut! De spankracht van de wedstrijd blijkt ook uit het einduur ervan (01:00). 5 uur, dat moet een record zijn ...

Er zijn nog 5 wedstrijden te gaan, en het zijn voor ons 5 finales. Wat een reeks!

Come on den A!

Didier, CAP A   

Comments
Jan V
24/02/2018
12:51:50

Zeker geen understatement dat we het niet onmiddellijk meer zagen gebeuren bij een 2-7 achterstand. Maar je ziet het, als iedereen zich volledig geeft, is alles mogelijk. Iedereen kan immers van iedereen winnen in deze reeks. Nu een weekje rust en dan inderdaad nog 5 finales. 

Johan D
24/02/2018
16:33:50

Ongelofelijke remonte! Prachtige teamprestatie van A gestuurd door een super CAP! Naast de mooie overwinningen van onze andere ploegen een TOP avond voor TTC De Pinte!!!

Benny M
24/02/2018
18:04:28

Zoals altijd, epische verslagen van epische wedstrijden!! Mooi om te lezen maar nog mooier  om te zien. 

Entertainment van de bovenste plank was dat!! 

Tim V
24/02/2018
20:33:53

Mooi verslag van een historische come-back! Laat dit het begin van de redding inluiden! GO A-team!

Roger D
25/02/2018
10:34:50

De 8-8 heb ik niet gezien wegens al richting bed vertrokken, maar heb de remonte van 2-7 naar 7-7 meegemaakt. Spanning ten top. Ik vreesde soms dat de supporters op/in de cafetariatribune de ruiten zouden uitkloppen na elke overwinning, maar die blijken sterk genoeg.

Diederik V
25/02/2018
14:11:07

ongelooflijk spannend, wat "focus" kan doen!!