De eerste competitieweek is afgetrapt. De E-ploeg zat samen met A en C in Ninove. Sympathieke zaal in Pollare. Terwijl A en C zich aan het weren waren tegen straffe tegenstanders en er ook nog een wedstrijd uit Landelijke afdeling bezig was, mocht de E tegen Ninove E optreden. Felix, die 's morgens voor onze jeugdploeg was gaan supporteren, wist ons te vertellen dat wij tegen dezelfde Ninoofse jeugdploeg gingen spelen, aangevuld met vierde "man" Stephen. De jonge gasten (3xE6 + NG) hadden met 7-3 gewonnen tegen onze jeugd en weerden zich ook sterk tegen onze E2+E4+2E6. Wij hadden namelijk onze ex Jörg opgetrommeld om ons spelerstekort op te lossen. Bij aankomst in de zaal opperde Jan of wij in onze E-ploeg wel een reglementaire opstelling konden maken met een E2. Oei, eventjes paniek, berekening ... misschien was het toch mogelijk. Ik hoop dat onze secretaris een oplossing gevonden heeft.

De wedstrijden verliepen wel spannend. Vooral Milan speelde sterk en Ward beheerste zijn noppen goed. Jörg was de enige die 4 overwinningen kon binnenrijven (na 2 verliessets tegen noppen-Ward schakelde hij over naar een ander spel en kon de partij keren), de rest moest het met twee stellen. Waarschijnlijk zou David beter gekund hebben moest hij niet half ziek geweest zijn. En Felix hé, die heeft 2 belles verloren, tsju toch. En ik nam voor de eerste keer mijn palet vast dit seizoen; het stof van vorig seizoen lag er zelfs nog op. Ik hoopte op beginnersgeluk maar dat klopt blijkbaar niet altijd.

Enfin. Wij waren de enige Pintse ploeg die kon winnen. Merci hé Jörg.

Na de boterhammen eindigden we onze avond met een romantische wandeling tot aan de boorden van de Dender. Mist over het water om middernacht. Prachtig. En daar lag zowaar een fietsersbrug waar ik nog niet over gereden ben. Dat moeten we onthouden.

Comments
Steven DP
17/09/2018
16:54:55

Blij dat toch 1 ploeg de Pintse eer hooggehouden heeft!

Jan V
19/09/2018
11:13:13

Goed gedaan van den E!

Roger vergeet nog te vermelden dat de avond bijna ontsierd werd door een valpartij in de spekgladde douche door een Pintse speler. Gelukkig kon iedereen zonder breuken naar huis.

Jörg N
22/10/2018
07:21:32

't Was met veel plezier gedaan, Roger!