Terwijl B, C en D elkaar zaterdag konden ondersteunen in St-Niklaas trok de E naar Palaestra. Ze hadden vorige week gewonnen tegen de F met 13-3. We ondervonden direct dat hun 2E4+2E6 een sterke tegenstrever was. Het zaaltje naast het zwembad was snikheet. Enkel de enthousiaste supporters voor de volleybalwedstrijd ernaast gaven ons een beetje een thuisgevoel. Het werden spannende wedstrijden, maar uiteindelijke konden we er elk maar één winnen. Proficiat voor onze NG Frank die zonder pardon in drie sets won tegen Christian.

Zijn prachtigste punt haalde Frank echter tegen Karline. Ze haalt een sterke diagonale smash uit. Frank duikt in een volleybalreflex (aangemoedigd door de supporters in de aanpalende zaal ?) op de grond naast de tafel, kan de bal - allez, het balletje -  nog omhoogspelen, het komt kort achter het net op de tafel en Karline duwt hem - waarschijnlijk nog onder de indruk van de duik - in het net. Frank maakte het punt terwijl hij nog op de grond lag. Dat was de mooiste bal van de avond.

Comments
Jan V
17/02/2019
19:55:19

Knap van Frank! Toevallig geen videobeelden beschikbaar? Zou onze Pintse FAcebookaaccount naar ongekende hoogten stuwen!

Steven DP
18/02/2019
11:47:23

Klinkt als een wereldpunt. En dankzij de gedetailleerde beeldende omschrijving van Roger lijkt het wel alsof ik er zelf bij was :)

Diederik V
19/02/2019
15:39:26

Knappe stunt!!