Na een onderbreking van een speelweek, kunnen je opnieuw een kort verslagje lezen van de prestaties van de Pintse ploegen dit weekend. 
Speeldag 18 was geen overdonderend succes te noemen voor TTC De Pinte. De A-ploeg greep zijn kans niet in de match van de bijna laatste kans met het oog op behoud in 2de provinciale. Tegen een sterk Knal lag het zeker niet onder, maar zoals zo dikwijls dit seizoen, werden bijna alle spannende matchen nipt verloren. We ontbreken als team net dat laatste procentje om die nipte matchen binnen te halen. Met een achterstand van 3 punten op de twee naaste degradatieconcurrenten op 4 speeldagen voor het einde ziet het er niet goed voor den A. But it aint over till it's over!
Den B deed dan weer een heel goede zaak in de degradatiestrijd. Het versloeg Gemo B en heeft het degradatiespook (voor zover dat dat dit seizoen echt ronddoolde) definitief .verjaagd. Didier bewees nog steeds eerder zijn plaats hebben in tweede dan derde met 3 winstmatchen en dan een verplichte 4de match die verloren ging. Ook Philippe toonde zijn goede vorm met 3 overwinningen. Rudy en vertsreking Roel van de C haalden elk 2 matchen binnen. Het werd zo 6-10.
De C moest het na het forfait van Koenraad met 3 doen tegen Gemo C (D6, E2 en 2xE4). Ze leverden, zoals het hele seizoen al, weer een zeer degelijke prestatie af door toch nog een gelijkspel uit de brand te slepen. Invaller Michel (eigenlijk bijna vast lid van de C) haalde net geen perfect rapport (zijn eerste match ging met 14-12 verloren in de belle). Ook Koen haalde rustig drie matchen binnen en Ruben zorgde voor de resterende 2 matchen. De C blijft zo stevig 4de. Knap!
Na de uitschuiver van vorige week stelde den D dit weekend rustig orde op zaken. Staartploeg Egmond D werd met 4-12 verslagen. En dan vooral omdat sterkhouder Jœrg zijn laatste twee matchen niet kon afwerken. Wat was daar aan de hand? Klaas liet het niet aan zijn hart kolen en stoomde door naar 4 winstmatchen. Hij neemt daarmee ook de koppositie over in de top 10 van de reeks.  Daar staat met Frederik (2), Jœrg (4), An (5), Tags (6) en Nico (10) nog schoon volk uit De Pinte.
Den E kon in en tegen leider Ronse C niet stunten. Enkel Benny  en Roger konden de leider (E0, 2xE2, E4) een match ontfutselen, telkens na een felbevochten belle (den A kan er nog iets van leren). De E blijft zo 6de met uitzicht op plaats 5.
Den F moest last minute noodgedwongen forfait geven tegen Ouwegem C. Heel jammer voor de ploeg en ook de centjes van de club. Kapitein Bart zal er echter alles aan gedaan hebben om dit forfait te vermijden. Soms heb je gewoon ook pech als iemand in laatste instantie uitvalt.
De jeugd was deze week bye.
Comments