We zijn inmiddels drie speeldagen ver in het nieuwe seizoen, de hoogste tijd dus voor een kort verslagje op deze pagina.

De A-ploeg nam het op tegen het sympathieke Ninove C. Het werd een 3 op 3 voor ons fanion team met een 11-5 overwinning. Jo, Piet en Jan liepen ook tegen hun eerste individuele nederlaag van het seizoen aan, door Toedoen van Geert en Pieter, die elk twee matchen wonnen. Focus houden is de boodschap voor de A-ploeg.

Den B ging bijzonder goed van start tegen Nova B, dat met 3xD0 en D2 naar het OCP was afgezakt. Tot 6-6 konden ze gelijke tred houden. Dan ging het naar 6-8 en moesten kopmannen Steven en Kris beiden in de belle het laken naar zich toe proberen te trekken. Steven slaagde daarin en haalde zo 4 op 4, vorige week was dat nog 0 op 4. Kris delfde echter het onderspit met 11-13, zijn derde verlies in de belle van de avond. Het werd zo 7-9 waardoor den B nog altijd puntenloos blijft.

De C-ploeg was bye.

Den D kon for old times sake nog eens beroep doen op Klaas. Dat bleek zoals vorig seizoen prima te werken, want hij haalde 4 op 4 en droeg in belangrijke mate bij aan de 9-7 overwinning. Daarmee haalt den D zijn tweede overwinning op 3 matchen en is van een degradatiespook voorlopig geen sprake.

Voor de E-ploeg was het avond op automatische piloot met een 16-0 overwinning tegen Ninove F. Nico, Benny, Felix en Diederik waren dus op geen foutje te betrappen tegen de youngsters uit Ninove. Vooral voor Nico opmerkelijk want hij werd vóór 22u al met een Duvel gespot.

In den F maakte Karel zijn debuut tegen Sint-Pauwels F. Winnen lukte nog niet, maar dat komt in de nabije toekomst ongetwijfeld wel. Arthur en Tyrone (2×) slaagden daar wel in en legden zo de 3-13 eindstand vast.

Onze jeugdploeg tenslotte deed zaterdag waar het vorig seizoen niet in slaagde, namelijk een wedstrijd winnen. En hoe?! Remi, Laurens en Thorben lieten geen spaander heel van Ninove A en wonnen met 10-0. Hopelijk het begin van een mooie reeks!

Comments