Voor de gelegenheid houden we (dankzij Steven) nog eens een stemming voor de speler van de week. Hier volgen onze keuzemogelijkheden:
- Bij de A-ploeg bleven zowel Jan als Philippe foutloos in de 13-3 overwinning tegen het gelegenheidstrio van Zomergem. Onze nominatie gaat echter naar Philippe, die nog steeds ongeslagen is dit seizoen.
- Den B walste over opponent Galmaarden en haalde zijn eerste overwinning. In een 16-0-uitslag is het moeilijk zoeken naar een man van de match. Klaas liet slechts 1 verloren set optekenen en sleept dus de nominatie in de wacht.
- Ook de C boekte een mooie, homogene overwinning tegen Gemo. Onze stem gaat naar Mich, die makkelijk drie matchen won en enkel de duimen moest leggen tegen de kopman, een sterke D6.
- De D-ploeg kampt met opstellingsproblemen sedert de blessure van Frederik en ging de boot in tegen leider Hof ter Burst. Dat zal echter niet aan An gelegen hebben : ze pakte maar liefst 3 matchen en moest pas in de belle het hoofd buigen tegen hun kopman.
- Ook E had het niet onder de markt tegen subtopper Gemo. Het mag Benny dankbaar zijn : hij pakte drie matchen en zorgde zo voor drie kwart van de gewonnen matchen bij E.
- F tot slot kon ook niet winnen tegen middenmotor Galmaarden. Het ging met 5-11 de boot in. Tyrone en Wim wonnen beide 2 matchen, maar eerstgenoemde verloor bovendien ook nog een belle. Vandaar dat Tyrone genomineerd wordt voor den F.

Wie mag van jou de titel 'Speler van de week' winnen? Stemmen maar!

Comments