We kiezen na speeldag 7 opnieuw een speler van de week, de goede intenties van de vorige speeldag verder zettend. Breng massaal jullie stem uit om deze herboren rubriek in leven te houden!

Den A speelde tegen Wetteren B, voorlaatste in de stand. Het werd opnieuw een gezondheidswandeling tegen sympathieke tegenstanders. Tim toonde helemaal op het einde wat genade. Jan, Piet en Jo bleven allemaal foutloos. Jo sleept de nominatie in de wacht omdat hij gedurende de hele avond slechts één set prijsgaf. Zijn eerste nog wel.

Den B trof met Kruibeke de laatste in de stand. Ook daar was de tegenstand beperkt. Enkel Christian en Klaas gaven een matchke weg, Christian gaf er ook nog 2 weg in WO-verpakking. Wat was daar aan de hand? Koen wordt genomineerd omdat hij als versterking van de C ploeg meteen 4 matchen pakte, waarvan 2 tegen een hoger klassement.

Onze C-ploeg vergezelde den B in Kruibeke, ook al tegen een zwakke tegenstander. De uitslag was met 1-15 nog klinkender dan die van den B. Onze keuze gaat naar Michel die slechts één set liet liggen.

Ook den E was succesvol deze speeldag tegen Hamme I, nummer laatst in de stand. Jörg, Benny, Roger en Frank kenden weinig genade met een 3-13 overwinning. Roger gaat met de nominatie voor den E lopen dankzij zijn eerste foutloze avond in lange tijd. Een pluim voor wie kan opzoeken hoe lang dat precies geleden was!

Helaas kon den F het succesvolle weekend van de club niet volmaken door een 13-3 verlies tegen middenmotor Merelbeke K. Wim kon 2 E6'en kloppen, Jeroen eentje. Toch gaat onze keuze naar Jeroen omdat die zo als NG zijn eerste E6 van het seizoen kon binnenhalen. Proficiat!

Onze jeugdploeg tot slot nam het in Merelbeke op tegen oa. 2 talentvolle 8-jarige tegenstanders. Onze jongens weerden zich goed, maar konden een 7-3 nederlagen niet vermijden. Xander won toch 2 matchen en kan zo meedingen naar speler van de week.

Comments