Het is opnieuw tijd voor de speler van de week. De kandidaten worden u weer op een virtueel schoteltje gepresenteerd door yours truly. Deze week gaan de nominaties naar:

- Klaas (A): maakte door allerlei opstellingsproblemen zijn opwachting bij de A en behoedde de ploeg met vier overwinningen voor onverwacht en zuur puntenverlies in hun strijd om de titel. Klaas toonde zich een bijzonder koele kikker door in een stressvolle situatie foutloos te blijven. Hij maakte zo ook de complete offday van Philippe goed. Waarvoor dank!

- Jo (A): bleef gelukkig ook foutloos in de 6-10 overwinning in Nova en aarzelde niet om zijn spelstijl aan te passen in functie van de ploeg, wat vrij ongewoon is naar zijn normen. Zo stond hij tegen ervaren rot Remi 2-0 in het krijt, een wedstrijd waar hij met zijn aanvallend spel geen poot aan de grond kreeg. Maar Jo deed wat moest gedaan worden, begon meer voorzichtigheid in te bouwen en meer op controle te spelen, en wist zo alsnog het laken naar zich toe te trekken. Ook in zijn laatste wedstrijd tegen D0 Ruud bleef Jo vechten ook al was de ploegoverwinning al veiliggesteld. Hij haalde het daar na een felbevochten belle. 'Fight till the very end' heet zoiets!

- Rudy (B): om de A uit de nood te helpen, moest de B met slechts 3 man aantreden in Erembodegem. Bijna mission impossible dus. Rudy weigerde echter zich zonder slag of stoot gewonnen te geven en won twee wedstrijden in de 14-2 nederlaag.

- Franck (E): bij de C en de D moesten er deze week geen heldendaden verwacht worden. Door algemene opstellingsproblemen traden beide ploegen verzwakt aan tegen een sterke tegenstander. Beide ploegen gingen dan ook kansloos 16-0 ten onder. Dan maar bij de E waar vooral de prestatie van Frank opviel. In de 10-6 nederlaag in HNO Assenede liet NG Frank 2 E6’en in het zand bijten. Daarmee deed hij even goed als zijn meer ervaren ploeggenoten Wim en Tyrone.

- Ria (F): bij de F werd Ria in allerijl opgetrommeld en ze kweet zich fantastisch van haar taak. Als enige van haar ploeg wist ze twee overwinningen te behalen!

- Steven (B): onze ICL moest niet aantreden deze week wegens 'sun bathing' in Tenerife. Tussen de vele cocktails door wist hij wel de moeilijkste opstellingsweek sinds mensenheugenis tot een goed einde te brengen. En dat zonder forfait! Een huzarenstukje!

Gentlemen, let the voting begin!

Comments
Steven DP
12/11/2019
20:12:58

Goed idee om dit ook hier te publiceren! Bedankt Jan :-)

Jörg N
12/11/2019
22:36:01

Vind ik ook.
btw, mijn keuze: Klaas.
Het was zelfs de "talent scouts" van Madelon opgevallen....