Speelweek 9, alweer tal van glansprestaties te noteren. Aan jullie om te bepalen wie het meest heeft geglanst! The nominees are:

- Piet (A): onze A-ploeg trad aan tegen Sterke Stut, dat slechts 3 man kon opstellen. Vierde man Xavier De Cock had onderweg naar De Pinte een platte band opgelopen, en besloot dan maar zijn kat te sturen. De drie overgebleven tegenstanders bleken stuk voor stuk uitstekende spelers te zijn. Vooral Niels (D4 maar in een ver verleden nog C4) wist onze mannen met zijn verwoestende forehand pijn te doen. Jo, Christian en Philippe bleken niet opgewassen tegen zo veel geweld. Enkel Piet wist Niels zijn mokerslagen te neutraliseren en haalde verdiend 3 op 3!

- Rudy (B): de B speelde zowaar een degradatietopper tegen Denderleeuw dat verrassend genoeg zonder zijn vierde man naar De Pinte was afgezakt. De B maalde er niet om en stoomde door naar een vloote 11-5 zege! Zowel Klaas, Steven als Rudy wonnen 2 van hun 3 partijen. Toch gaat de nominatie naar Rudy want hij was de enige die C6 Steven De Leeuw over de knie kon leggen!

- Koen (C): de C kreeg met Maldegem een robuuste doch haalbare tegenstander tegenover zich (D6, D6, E2, E2). Na een spannende wedstrijd wisten onze mannen een mooi gelijkspel uit de brand te slepen en dat was in grote mate de verdienste van Koen, die drie overwinningen liet optekenen. Enkel Nils Meiresonne bleek een tikkeltje te sterk!

- Michel (D): de D kreeg met Denderleeuw de rode lantaarn over de vloer. Winnen was dus een must en zo geschiedde! Tars, An en Michel bleven foutloos. De nominatie gaat echter naar Michel omdat hij van de hele avond geen enkele set prijsgaf!

- Roger (E): net als de C moest ook de E tegen Maldegem aantreden en ook hier eindigde de wedstrijd op 8-8. De twee helden van de avond waren Wim en Roger. Met elk drie overwinningen op hun conto hadden beide spelers een stevig aandeel hadden in het gelijkspel. Roger verloor echter minder sets en gaat daarom met de nominatie aan de haal.

- Mattis (F): stond op het wedstrijdblad maar speelde niet mee met de F dat met 0-16 de boot inging tegen Eikenlo. Bleef aldus bespaard van de pandoering die zijn drie ploeggenoten moesten ondergaan.

Gentlemen, let the voting begin!

Comments