Na een speeldag onderbreking volgt hieronder de wekelijkse nominatie voor speler van de week.

Den A deed een zeer goede zaak door in Sleidinge de derde in de stand overtuigend te kloppen met 5-11. Uitblinkers genoeg bij den A, niet in het minst Klaas die in zijn eerste twee wedstrijden zonder pardon twee D0'en van de tafel speelde. De nominatie gaat nipt naar Jan omdat hij nog een wedstrijd meer kon winnen dan Klaas en Jo en zo vier op vier haalde.

Omdat Christian last minute ziek uitviel speelde Philippe dan toch met den A en kwam Mich den B depanneren. Het mocht niet baten, den B ging met 10-6 de boot in. Dat zal niet aan Rudy gelegen hebben. Rudy topspinde als vanouds en wist 3 wedstrijden te winnen.

De stunt van de week komt op naam van de C-ploeg. Op verplaatsing bij leider Eikenlo C speelde het 8-8 gelijk. Een overwinning zat er zeker in, maar helaas kon Koen zijn laatste wedstrijd in de belle net niet winnen en bleef zo steken op 2 overwinningen. Hendrik en Koenraad waren de helden van de avond met elk 3 overwinningen. Koenraad won zelfs van D4 Bert die tot dan nog maar 2 matchen in de reeks had verloren. Ze zetten zo een zeldzame offday van Ruben dit seizoen recht. Vanwege de uitzonderlijke prestatie worden ze uitzonderlijk beiden genomineerd voor de C-ploeg.

Ook den D werd getroffen door een last minute zieke. Nico kon echter niet meer vervangen worden en zo moest den D met 3 de wei in tegen Sleidinge, gedeeld tweede in de stand. Frederik vierde zijn comeback na blessureleed en won meteen twee matchen. Hij wordt genomineerd voor den D.

Bij den E was Benny opnieuw in grote vorm en won zijn vier matchen tegen Stekene. Helaas was dat net niet voldoende voor puntengewin, maar dus wel voor de nominatie van de week voor den E.

Den F tenslotte weerde zich bijzonder kranig tegen Sleidinge E, maar beet met 9-7 in het zand. Jeroen zorgde voor 2 overwinningen, Wim nog eentje meer. Hij sleept dan ook de nominatie in de wacht.

 

De jeugd moest noodgedwongen forfait geven omwille van de examens.

Comments