Jeugdstage
05/11/2021

Voor het eerst in het 46-jarige bestaan van onze club organiseren we een meerdaagse jeugdstage voor onze eigen jeugdspelers en andere kinderen/jongeren die interesse hebben om kennis te maken met tafeltennis!

De stage gaat door op vrijdag 5 november, zaterdag 6 november en zondag 7 november  2021, telkens van 9u tot 17u. Vanaf 8u45 is iemand aanwezig om jullie te verwelkomen. Zondag 7 november sluiten we rond de middag al af, met een kampioenenviering en een maaltijd.

Tijdens deze stage zal intensieve tafeltennistraining worden gecombineerd met ontspannende fun-momenten. In de avond, eens jullie thuis hebben kunnen douchen en eten, zal er ook een avondactiviteit worden voorzien om de band tussen de jeugdspelers te versterken en de positieve verbinding met de club verder uit te bouwen. De trainingen staan onder begeleiding van gediplomeerde trainers Stijn en Bram, aangevuld met vrijwilligers uit eigen club.

De stage gaat door in de Vrije Basisschool in De Pinte (Baron de Gieylaan 25, 9840 De Pinte)

Inschrijven kost 50 euro voor leden en 60 euro voor niet-leden. Niet-leden die na de stage lid worden van de club krijgen 10 euro korting. In het inschrijvingsgeld is begrepen:

  • trainingen door onze gediplomeerde trainers en begeleiding tijdens de fun-activiteiten gedurende de drie dagen
  • gebruik van de accommodatie, de netten, tafeltennisballetjes, tafels en een bat (palet) van de club (voor zij die geen eigen palet hebben)
  • middagmaal gedurende de drie dagen
  • avondactiviteit: filmavond en bowling (bowling is incl. maaltijd)

Inschrijven kan tot 15 oktober 2021 via deze link: https://forms.gle/A9u8PTKokCHVCzBy9

Na inschrijving via de link krijg je een bevestigingsmail met unieke code. We vragen je zo snel mogelijk en uiterlijk tegen 15 oktober het inschrijvingsgeld  over te schrijven op rekeningnummer BE78 7512 0602 2986 met duidelijke vermelding van die code. Immers enkel na overschrijving is je inschrijving geldig.

Vertel het gerust door naar vrienden en kennissen uit De Pinte en omstreken die interesse zouden hebben om deel te nemen.

Bedankt voor je inschrijving voor onze allereerste stage en tot 5 november!

KK Dubbel Jeugd
23/11/2021

Vanavond om 19u vindt het KK dubbel jeugd plaats.

Dit clubkampioenschap is er voor alle jeugdspelers tot en met 18 jaar.
Een dubbelpartner kiezen op voorhand kan, maar hoeft zeker niet. Er kunnen ook duo's ter plaatse worden samengesteld.
Inschrijven op voorhand hoeft evenmin, we vragen wel dat iedereen - dus ook de oudere jeugdspelers - om 19u paraat staat aan het OCP.

Tot vanavond!

Algemene Quiz - uitgesteld naar 2022 !
04/12/2021

Beste Quizzer,

TTC De Pinte heeft beslist de quiz, die zou doorgaan op 4 december 2021, uit te stellen. Dat was geen gemakkelijke maar wel een noodzakelijke beslissing. 

We zoeken een nieuwe datum in de loop van de tweede helft van februari - maart, maar niet in de krokusvakantie. We zoeken uiteraard een zaterdagavond. Wij gaan na welke data nog vrij zijn voor gebruik van de cultuurzaal in het OCP in De Pinte. Vervolgens sturen wij een nieuwe mailing uit.

Reeds ingeschreven ploegen kunnen ervoor kiezen hun inschrijving (en plaats in de zaal) voorlopig te laten gelden voor die nieuwe datum of hun geld te laten terugstorten. Dat kan via de onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdb0MsWOd_X6YhroKAAiESVWK2aE7jubfmI7ryec590vDFnog/viewform?usp=sf_link

We hopen jullie in februari-maart te mogen begroeten en wensen elk van jullie alvast een deugddoend én veilig eindejaar. 

TTC De Pinte (22/11/2021)


Beste (gelegenheids)quizzers,

Het is met veel enthousiasme dat wij, na de vorige editie te moeten afgelasten omwille van Corona, jullie vandaag kunnen uitnodigen voor de 32ste editie van de algemene quiz van TTC De Pinte.

Onze quiz staat er inmiddels om bekend vragen van elk niveau te bevatten en gebruik te maken van een groot scherm en prima geluid en belichting. Een ideale setting dus voor een avondje (quiz)plezier met familie, vrienden, collega’s.

Dit jaar gaat onze quiz door op zaterdag 4 december om 19u30 in het Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP), Polderbos 20, 9840 De Pinte. Alle info vind je op de affiche als bijlage.

Inschrijven kan vanaf nu via deze link. Bij inschrijving ontvang je een unieke code. De inschrijving is pas definitief bij ontvangst van het inschrijvingsgeld van 20 euro op onze clubrekening (BE78 7512 0602 2986) met vermelding van die unieke code.

Er kunnen maximaal 50 ploegen plaatsnemen in onze ruime zaal. Wacht dus zeker niet te lang met inschrijven. De volgorde van inschrijven wordt bepaald op basis van de volgorde van ontvangst van het inschrijvingsgeld op onze clubrekening. Het is niet mogelijk plaatsen te reserveren via e-mail.

De quiz zal georganiseerd worden volgens de dan geldende corona-maatregelen zodat alles veilig en correct kan verlopen. Mocht omwille van de corona-regels de quiz niet kunnen doorgaan, zal het inschrijvingsgeld worden teruggestort.

Wij hopen jullie opnieuw te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

TTC De Pinte

KK Dubbel
17/12/2021

 Meer info volgt

Receptie 2022
22/01/2022

Info volgt.

KK Veteranen
08/03/2022

Start om 20u

KK jeugd
26/04/2022

Start om 19u

KK enkel + algemene vergadering
06/05/2022

Start om 19u

Eindrondes interclub provincie
07/05/2022

Organisatie van het PC Oost-Vlaanderen

Clubfeest
21/05/2022

meer info volgt

Fietstocht Den Haag
06/07/2022

info volgt