Clubkampioenschap + algemene vergadering
05/05/2023

Beste leden,

Op vrijdag 5 mei gaat het clubkampioenschap enkel en de algemene vergadering door. Dit volgens onderstaand schema:

  • 19u – 19u30: klaarzetten zaal, inschrijven en opwarmen -> wie er niet kan zijn en toch wil deelnemen, stuurt een berichtje naar een bestuurslid vóór 19u30
  • 19u30 – 20u15: algemene vergadering
  • 20u15 – 23u30: clubkampioenschap

We dringen er echt op aan dat jullie op de algemene ledenvergadering aanwezig zijn. Het is de belangrijkste manier waarop we als bestuur kunnen terugkoppelen over onze activiteiten, sportieve prestaties en onze financiële situatie. We vragen ook input aan onze leden om onze werking nog beter af te stemmen op onze doelgroep. Daarnaast steken we als bestuur ook onze tijd in het voorbereiden van deze vergadering en hopen we op een positieve respons van jullie dmv jullie aanwezigheid. We laten de algemene vergadering zoals vroeger doorgaan op de vrijdag van het clubkampioenschap omdat de meesten onder jullie dit tijdstip verkozen in de enquête op het eind van vorig seizoen.

Op de algemene ledenvergadering worden ook de nieuwe bestuursleden verkozen. Pascal, Rudy, David, Benny en Steven zijn ontslagnemend en stellen zich opnieuw kandidaat. Wie ook interesse heeft om volgend seizoen in het bestuur te zetelen, stuurt ten laatste op woensdag 3 mei een mailtje naar voorzitter@ttcdepinte.be.

Clubfeest
03/06/2023

Beste leden,

Nu de laatste trainingen gegeven worden en de wedstrijden beslecht zijn, staat traditiegetrouw de jaarlijkse afsluiter op het programma: ons clubfeest! 

We verwachten jullie op zaterdag 3 juni aan de Gemeentelijke Basisschool en ons programma ziet er als volgt uit:

  • Tussen 14u30 en 15u kan je starten aan een fotowandelzoektocht. Deze is zo’n 4km lang en geschikt voor jong en oud. Je krijgt een serie foto’s mee die je onderweg in de juiste volgorde dient te rangschikken. Op ’t einde wint het groepje met de meeste juiste antwoorden een leuke prijs!
  • Om 18u starten we met een receptie, de kleinsten kunnen zich intussen uitleven op het springkasteel! Alle clubkampioenen worden dan ook nog eens in de bloemetjes gezet…
  • Om 19u30 schuiven we dan aan aan de barbecue. We voorzien voor elk wat wils, dus ook de vegetariërs onder ons zullen zeker aan hun trekken komen!
  • Na het eten kunnen we de beentjes nog losgooien op de dansvloer!

 

Wandeltocht en receptie zijn gratis, voor de barbecue vragen we 25 euro voor volwassenen - voor -18-jarigen 15 euro.

Schrijf je hier in, en dit voor 28 mei!

Hopelijk tot dan!!!