Eerste vrije training van het nieuwe seizoen
07/08/2018

De eerste vrije training gaat door van 20u tot 22u30 in het OCP

Eerste geleide training van het nieuwe seizoen
21/08/2018

De nieuwe uren voor de geleide trainingen zijn:

19u - 19u45: Techniektraining (jeugd én volwassenen olv Bram)
19u45 - 20u30: Spelsituaties, aangepast aan niveau (jeugd én volwassenen olv Bram en Mario)
20u30 - 21u30: Spelsituaties voor gevorderden (gevorderde jeugd én volwassenen olv Mario)
21u30 - 22u30: Vrij spel

Er zijn dus 3 instapmomenten voor de geleide training. Voor het goede verloop ervan vragen we die te respecteren.

Racketlontornooi
25/08/2018
Op zaterdag 25 augustus organiseert TTC De Pinte in samenwerking met Badmintonclub Latem-De Pinte en en tennisclub TK De Pinte de tiende editie van het Pintse racketlontornooiRacketlon is een meerkamp waarbij je het tegen elkaar opneemt in tafeltennis, badminton, squash en tennis. 
 
Hieronder vind je alvast antwoorden op je meest prangende praktische vragen:

  • Voor welk niveau is dat? Voor alle niveaus! Er worden recreatieve, competitieve en veteranen-reeksen georganiseerd, zodat zowel absolute racketlonleken als geklasseerde spelers aan hun trekken komen.

  • Hoe lang duurt dat? Het tornooi duurt normaal een volledige dag: in de voormiddag werk je je poule af, in de namiddag speel je sowieso verder voor je plaats in het eindklassement. Enkel wanneer je in een kleinere reeks speelt (bv. een bepaalde jeugdreeks), is het mogelijk dat je maar een halve dag moet spelen.

  • Waar gaat dat door? Het tornooi gaat door in het OCP (Polderbos 20, De Pinte) en op de tennisterreinen van TK De Pinte.

  • Wat moet dat kosten? Deelnemen kost amper €7. Daarvoor krijg je niet alleen een hele dag sportplezier, maar ook een T-shirt, een drankje en een broodje. 

  • Maar ik heb niet al dat materiaal! Geen probleem als je niet zelf over alle rackets, pallets, ballen en shuttles beschikt: de clubs stellen gratis materiaal ter beschikking. 

  • Ik wil mij inschrijven! Inschrijven doe je via de website van het racketlontornooi, voor 19 augustus. Bij je inschrijving geef je aan wat je niveau is en in welke reeks je thuis denkt te horen.

  • En dienen barbecue? Het racketlontornooi valt ook dit jaar weer samen met de barbecue van TK De Pinte. Ben je ingeschreven voor het tornooi, dan ontvang je later nog 'n uitnodiging voor de barbecue.

  • Ik heb nog 'n vraag! Geen paniek! Stuur gewoon een mailtje naar racketlondepinte@badmintonclublatemdepinte.be of pluis de website uit. Daar vind je immers nog 'n pak bijkomende informatie.
Dan rest er mij niets anders dan jullie op voorhand te bedanken voor jullie massale en enthousiaste opkomst. de werkgroep doet er alleszins alles aan om er voor iedereen een dolfijne dag van te maken!

 

Vermoedelijke datum eerste competitiematch
14/09/2018

De definitieve kalender zal eind augustus bekend zijn

Eetfestijn
07/10/2018

Verdere info en flyer volgt in de loop van augustus

KK jeugd dubbel
13/11/2018

Start om 19u in het OCP voor alle jeugdspelers (tot en met 18 jaar).

Inschrijven kan ter plaatse alleen (dan wordt een dubbelpartner voor jou gezocht) of in duo.

Dit clubkampioenschap kan uitlopen tot 21u. Ouders zijn welkom om te supporteren!

Quiz
15/12/2018

Inschrijving kan vanaf eind september. De communicatie hierover wordt dan ook opgestart

KK dubbel
18/12/2018

Clubkmpioenschap georganiseerd met de ondertussen bekende formule van lottrekking. De deelnemers worden obv klassement in twee groepen verdeeld. Door lottrekking worden duo uit beide groepen gevormd.

Start stipt om 20u, graag aanwezig ten laatste om 19u45. Inschrijven kan ter plaatse.