Internationaal tornooi in Oostende
10/07/2018 00:00:00

Alle info over de 40ste editie van het internationale tornooi in Oostende via je op deze flyer.Het internationaal tornooi zelf gaat door van 10 tot 14 augustus. Het speelschema is hier terug te vinden. Deelnameprijs krijg je zoals steeds teruggestort door de club.

Wie niet wil deelnemen kan ook steeds naar Oostende afzakken om de masters aan het werk te zien. Er zijn altijd wel een aantal internationale toppers die deelnemen. Vrijkaarten zullen vermoedelijk ook dit jaar bij bestuursleden te verkrijgen zijn.

TTC Drive Oostende organiseert ook een criterium op de zaterdagen van juli. Alle info vind je hier.

Succes aan de deelnemers!

Zomerstage Merelbeke
10/07/2018 00:00:00

Wie zijn techniek wil bijschaven om het nieuwe seizoen goed in te zetten, hoeft niet ver te rijden. Bij de buren van Merelbeke wordt een 5 daagse midweekstage georganiseerd van 30 juli tot 3 augustus. De stage richt zich tot spelers vanaf 6 jaar van elk niveau (tot B0!). Inschrijven doe je best snel. Alle info over de stage en inschrijven vind je hier terug. Meld je deelname zeker via communicatie@ttcdepinte.be, de club betaalt hier immers 25 euro van terug.

Pingflash: stages en tornooien
10/07/2018 00:00:00
Beste leden,

Wie door het oeverloos WK en Tour de France kijken de sportmicrobe alweer voelt kriebelen, vindt op onze website onder nieuws alle tornooi- en stageaankondigingen van deze zomer. Inschrijven doe je zelf, maar laat dat ook zeker weten via communicatie@ttcdepinte.be. Dan zorgt de club ervoor dat je inschrijvingsgeld (volledig voor tornooien, 25 euro voor stages) wordt terugbetaald.

We streven er dit jaar ook naar een georganiseerde deelname aan drie tornooien te doen met zoveel mogelijk leden van de club. Meer info hierover volgt in de loop van het seizoen.

Prettige vakantie!

Groeten,

Jan

Internationaal tafeltennistornooi De Gouden Palet
02/07/2018 00:00:00

Beste leden,

Hieronder de aankondiging van het tornooi en de stage die TTC Sportline organiseert. Bij inschrijving graag ook een seintje aan tornooien@ttcdepinte.be voor terugbetaling (deelnameprijs tornooi + 25 euro tussenkomst voor stage).

Hallo sportievelingen,

 

Een tijdje terug maakten we al melding van ons A-tornooi in Torhout (3, 4 en 5 augustus 2018).
De Gouden Palet, intussen aan zijn 34ste editie toe!
De nieuwe klassementen zijn inmiddels gekend, de inschrijfmogelijkheden voor maar liefst 36 reeksen  werden dan ook deze week open gezet.
Je kan op twee manieren inschrijven.
Als bijlage sturen we de folder van ons tornooi mee. Eveneens in bijlage, de flyer van onze driedaagse stage die doorgaat tussen 30 juli en 1 augustus 2018.
Graag tot dan!
 
Vriendelijke groeten,
De organisatie. 

 

Brief nieuw seizoen
26/06/2018 00:00:00

De brief met alle info over het nieuwe seizoen kan je hier terugvinden. Het formulier voor het hernieuwen van het lidmaatschap staat hier.