Tafeltennismateriaal
31/01/2024 00:00:00

Voor degelijke paletten, schoenen of ander sportgerief heeft onze club een samenwerkingsverband met Best TTS.

De uitbaters van deze online tafeltenniswinkel (https://www.best-tts.be/Store/) komen een tweetal keer per seizoen langs op training om daar een verkoop van rubbers, houtjes, kledij, sportzakken, … te organiseren.

Zo komen zij ook dinsdag 6 februari langs van 19u30 tot 20u30. Wie op voorhand weet wat hij/zij nodig heeft, kan dat vooraf al even doorgeven via info@best-tts.be zodat ze zeker het juiste materiaal op voorraad hebben.

Voor wie geen idee heeft: geen paniek, Stijn, Björn of Tim staan jullie graag met raad en daad bij.

Tafeltennisstages
31/01/2024 00:00:00

Zin om tijdens de krokos- en/of paasvakantie deel te nemen aan een tafeltennisstage ?

Krokusvakantie => TT Progress in Gent

Paasvakantie => Sterke Stut in Oosterzele

Inschrijven kan je zelf rechtstreeks doen via de info op de affiches.

G-tafeltennistornooi in Zele
31/01/2024 00:00:00

TTC Zele organiseert op zaterdag, 23/03/2024 haar 9de G-tafeltennistornooi.

Dat is een tornooi voor spelers met een mentale en fysieke beperking.

Inschrijven kan via de richtlijnen op de affiche.

Het reglement is hier terug te vinden.

Ploegenopstelling volgend seizoen 2023/24
09/06/2023 00:00:00

Beste leden,

Degenen die aanwezig waren op ons clubfeest – dat overigens een groot succes was dankzij de zon en het lekkere eten – hebben de primeur inmiddels al gehad: er is een voorlopige ploegopstelling voor volgend seizoen. Daarbij valt op dat er heel wat geschoven is met spelers tussen verschillende ploegen door een aantal vertrekkers (voornamelijk bij de A-ploeg) in onze club.

Voorts treden we voor het eerst sinds vele jaren met slechts 5 ploegen in competitie aan. Er komt wel een veteranen- en een jeugdploeg bij, zodat we in totaal met 9 ploegen competitie spelen.

De opstelling van de twee jeugdploegen wordt later nog gemaakt, voor de heren- en veteranenploegen (kapiteins in groen gemarkeerd) vinden jullie hier.

Voilà, daarmee zit ons seizoen er helemaal op. Het aftellen naar de start van de vrije trainingen begin augustus kan beginnen ;-). Tussenin wensen we jullie een heel leuke zomer toe!

Sportieve groeten,
Het bestuur

Nieuw rekeningnummer: pas dit nĂș al aan!
14/05/2023 00:00:00

Dag iedereen,

Het TTC-seizoen is zo goed als voorbij. Dit betekent dat het bestuur al volop bezig is het nieuwe seizoen voor te bereiden!

Binnenkort krijgen jullie de jaarlijkse brief met de info voor volgend seizoen, met ook de uitnodiging om je lidgeld te betalen.

Mag ik jullie daarom nu al vragen om ons rekeningnummer in jullie banking apps te vervangen door onze nieuwe rekening aub? We gebruiken voortaan enkel nog BE20 7340 6422 8456.

Als je dit nu al doet, dan staat het zeker al correct tegen dat je straks je lidgeld wil betalen :-) En dan zijn we zeker dat alles op de juiste plaats belandt!

Penningmeesterlijke groeten,

Felix

Nieuwe klassementen !!!
09/05/2023 00:00:00

Beste leden,

Na een volledig seizoen interclubcompetitie worden op het einde door de VTTL traditioneel de nieuwe klassementen toegekend.

Op de algemene ledenvergadering van afgelopen vrijdag bleek al dat we een minder goed competitiejaar achter de rug hebben als club. Dat blijkt ook uit de nieuwe klassementen: 9 zakkers (Klaas, Jan, Steven, Frederik, Bart, Koen, An, Jörg, Johan) tegenover 7 stijgers (Tars wordt E2, Bob en Dennis E4, Thierry, Willem, Nicolas en Arthur P. E6).
Proficiat aan die laatsten en goede moed aan de eersten om dit volgend seizoen opnieuw recht te zetten!

Wie niet akkoord gaat met zijn nieuwe klassement (ook als je geen klassementswijziging kreeg) kan via dit Excelformulier een herziening aanvragen.

Richtlijnen hiervoor zijn via dit worddocument terug te vinden. Alle herzieningsaanvragen dienen voor 21/05 ingediend te worden. Alle aanvragen dienen persoonlijk opgestuurd te worden, dat kan dus niet door de club.

Wie ook geïnteresseerd is in de klassementen van spelers van andere clubs, vindt deze info terug in dit overzicht.

Sportieve groeten,

Het bestuur

Laatste trainingen seizoen 2023/24 (update)
28/04/2023 00:00:00

Beste leden,

De eerstkomende vrije training op 2 mei gaat uitzonderlijk op terrein C door omwille van een bekerwedstrijd basketbal die doorgaat op terreinen A en B.

In de maand mei is er enkel vrije training op dinsdag van 20u tot 22u.
We doen een oproep aan de leden die komen training om de zaal na gebruik opnieuw op te ruimen en alles proper achter te laten.

Op zaterdag is er geen training meer in mei.

Sportieve groeten,
Het bestuur

Clubfeest - 3 juni 2023
28/04/2023 00:00:00

Beste leden,

Het clubfeest gaat door op zaterdag 3 juni. Hou de datum alvast vrij. We starten om 15u met een fotowandelzoektocht voor het hele gezin. Om 18u is er receptie met aansluitend ook een BBQ. Meer info om in te schrijven volgt nog via verschillende kanalen.

Sportieve groeten,
Het bestuur

Diverse tornooien en stages
08/12/2022 00:00:00

TORNOOIEN

Er worden nog twee tafeltennistornooien in de provincie georganiseerd dit jaar. Inschrijven doe je zelf via de info op de flyers in bijlage. Het inschrijvingsgeld wordt echter door de club terugbetaald na een mailtje met je inschrijvingsbewijs naar penningmeester@ttcdepinte.be.

Zaterdag 17/12: Tafeltennistornooi van TTC Denderleeuw
=> naar de flyer

Maandag 26/12: Tafeltennistornooi van TTC Zele
=> naar de flyer

 

STAGES

Wie in de vakantie zijn/haar skills wil verbeteren kan terecht bij volgenden stages in de kerstvakantie. Alle info gaat in de flyers in bijlage. De club betaalt 25 euro per speler terug voor deelname aan een stage! Voor het terugstorten kan je mailen naar het e-mailadres hierboven.

Van 26/12 tot 30/12: Kerststage TTC Rooigem
=> naar de flyer 

Van 2/01 tot 6/01: Kerststage TT Progress. Hier kan je ook kiezen om slechts een of enkele dagen deel te nemen.
=> naar de flyer

Provinciale criteriums
23/09/2022 00:00:00

De jaarlijkse provinciale criteriums gaan door op zondag 25 september 2022 te Oosterzele en op zondag 2 oktober 2022 te Ninove. Deelname is een voorwaarde om later geselecteerd te worden voor de Vlaamse Kampioenschappen en bij uitbreiding de Belgische Kampioenschappen. Los daarvan is het een kans om spelers van andere clubs te ontmoeten waartegen je anders nooit speelt. Inschrijven kan via onderstaande links.

De club komt hier tussen voor de inschrijvingskosten: een afrekening zal rechtstreeks naar de club komen en de deelnemers moeten dus niet ter plaatse of vooraf betalen.

Prov Criterium Klassementen 2022 2023

Prov Criterium Leeftijdreeksen 2022 2023