Uitslagen clubkampioenschappen
07/02/2019 00:00:00

Uitslag van het KK dubbel en KK dubbel jeugd:

    Frederik-Benny        
    1*3        
An-Klaas   An-Klaas        
11/6-12/10-6/11-11/6            
Hendrik-Roger       An-Klaas    
             
        11/9-8/11-10/12-5/11   Jan-Tyrone
             
Jan-Tyrone       Jan-Tyrone    
11/6-11/6-11/9            
Philippe-Johan   Jan-Tyrone        
    11/8-7/11-11/9-6/11-11/6        
    Rudy-Karel        

 

FINALE A-REEKS JEUGD            
             
Klaas - Karel            
3*0   Klaas - Karel        
Victor - Jack            
    Elias - Xander        
             
Lucas - Alexander       Klaas - Karel    
             
Victor - Jack       3*0   Klaas - Karel
             
        Mattis - Laurens    
             
    Daan - Leon        
Arne - Niels            
    Mattis - Laurens        
Mattis - Laurens            
             
FINALE B-REEKS JEUGD            
             
    Jelle - Remi        
    3 * 2        
Lucas - Alexander   Arne - Niels        
3 * 0            
Arne - Niels       Jelle - Remi    
             
        3 * 2   Jelle - Remi
             
        Loic - Torben    
             
    Victor - Jack        
    3 * 0        
    Loic - Torben        
Pingflash: tornooien
04/02/2019 00:00:00
 
Beste leden,

Deze pingflash informeert je over 2 tornooien die meer dan de moeite waard zijn:
 • Op zondag 3 maart organiseert TTC Palaestra Deinze haar 2de open tornooi (10 reeksen) ! Hier vind je de flyer.

  Bij de eerste editie (seizoen 2017-2018) namen hier meer dan 120 spelers uit heel Vlaanderen aan deel.

  Voor de tweede editie voorziet men naast klassementsreeksen (vm) ook leeftijdsreeksen (nam) en wordt het deelnemersveld uitgebreid met een reeks voor B-spelers (nam).

  Er wordt eerst gespeeld in poules, voor een heel mooie prijzenpot, in een grote speelzaal (tot 20 tafels), ruime parking (sportcomplex Palaestra Deinze) en met eten & drinken beschikbaar in moderne cafetaria.

  Inschrijven kan vanaf via Frenoy of e-mail (mario.boone@skynet.be). Iedereen schrijft zich individueel in, geef je inschrijving wel door via tornooien@ttcdepinte.be, dan stort de club je inschrijvingsgeld terug.
 • Wie het graag allemaal wat passiever meemaakt, kan op zaterdag 2 en zondag 3 maart terecht in Merksem voor het Belgisch Kampioenschap A. Toppers als Cedric Nuytinck, Laurens Devos en Lisa Lung nemen deel. Alle info via de flyer.

 

Groeten,

Jan

15de TTC GENT QUIZ - Zaterdag 4 mei 2019
04/02/2019 00:00:00

Hieronder de uitnodiging voor de 15de TTC GENT QUIZ:

15de TTC GENT QUIZ
zaterdag 4 mei 2019 - 19u30

Sportzaal ODISEE (vroeger KAHO)
Gebroeders Desmetstraat 1 (ingang draaipoort)
9000 Gent

Ondergrondse parking beschikbaar !

4 spelers per ploeg, 20 eur/ploeg, maximaal 60 ploegen.
Betaling ter plaatse (aan tafel)

Inschrijven kan
1. per mail (per kerende - frederick.steenhout@gmail.com)
Pingflash: verslag van de heenronde + communicatie
12/01/2019 00:00:00

Beste leden,

Zoals in het begin van het seizoen aangekondigd, verschijnt vanaf dit seizoen geen Pingfo meer. We willen jullie uiteraard blijvend op de hoogte houden over het reilen en zeilen binnen de club. Dat gebeurt nu exclusief via Pingflash, de website en op onze Facebookpagina. Die laatste wordt sinds kort opnieuw vaker geüpdate en voorzien van allerlei nieuwtjes. Ga dus zeker nog eens een kijkje nemen.

Het verslag van de heenronde cijfers vind je hier, de verslagen van de kapiteins hier. Veel leesplezier! Wie een reactie wil posten, kan daarvoor op Facebook terecht.

Sportieve groeten,
Het bestuur
Pingflash - heropstart trainingen
09/01/2019 00:00:00
 
 
 
 
 
 
 
 

Beste leden, jeugdleden en hun ouders,

Laat ook mij, net zoals Benny, beginnen met jullie allen een fantastisch 2019 toe te wensen!

Het jaar is nog maar net begonnen of we kijken alweer uit naar het sportieve. Reden te meer dus om gebruik te maken van de verschillende mogelijkheden / momenten om te komen trainen.

Voor wie 2018 op de planeet Mars heeft doorgebracht, breng ik graag nog even in herinnering dat we dit seizoen de trainingen over een andere boeg gooien. De trainingen zien er als volgt uit. Iedereen is welkom op elk instapmoment:

 • 19u - 19u45: Techniektraining voor jeugd én volwassenen (nieuwkomers) olv Bram
 • 19u45 – 20u30: Spelsituaties, aangepast aan niveau voor jeugd én volwassenen olv Bram en Mario
 • 20u30 – 21u30: Spelsituaties voor gevorderden, voor competitieve jeugd én volwassenen olv Mario
 • 21u30 – 22u30: Vrij spel


De eerste dinsdagtraining van het nieuwe jaar gaat door morgen dinsdag 8 januari 2019.

De eerste zaterdagtraining zou normaal doorgaan op zaterdag 12 januari 2019 maar dit is nog niet zeker omdat Bram wegens examens niet aanwezig kan zijn. Via deze weg dan ook een warme oproep aan de vrijwilligers-volwassenen: wie onder jullie kan op 12 januari 2019  aanwezig zijn op training en samen "sparren" met de aanwezige jeugdleden? Het is immers niet de bedoeling om van de begeleider van de competitie te verwachten om ook de training in goede banen te leiden. Graag een berichtje terug op ten laatste woensdag 9 januari.

Als er (voldoende) vrijwilligers kunnen gevonden worden, dan kan de training op 12 januari toch nog doorgaan. Dit laat ik jullie in de loop van aanstaande donderdag weten in een nieuwe Pingflash.

Tip: het meest recente trainingschema kan je steeds vinden op de website: https://www.ttcdepinte.be/training

 

David

Pingflash - Nieuwjaarsreceptie
09/01/2019 00:00:00
Beste leden,

Deze korte Pingflash als kattebelletje om onze nieuwjaarsreceptie van komende zaterdag vanaf 19u30 in de Veldblomme niet te vergeten! Zoals steeds zijn alle leden, hun partners, kinderen, ouders en vrijwilligers welkom. Wij hopen in het bijzonder dat ook jeugdspelers (al of niet met ouders) hun weg naar de nieuwjaarsreceptie vinden.

Tot dan!

Het bestuur

Pingflash: KK dubbel + kersttornooien
10/12/2018 00:00:00
Beste leden,

Met het einde van het jaar in zicht, staan opnieuw een aantal tornooien in de nabije omgeving voor de deur. ideaal voor al wie in de kerstvakantie nog wat balletjes wil slaan of zijn resultaten uit de heenronde nog wat wil opsmukken.
 • Starten doen we met ons eigen KK dubbel. Dat gaat door op dinsdag 18 december. De beproefde (en goed bevonden) formule is dat de groep van deelnemers in twee wordt verdeeld volgens de sterktelijst. Vervolgens worden alle deelnemers met hogere klassementen bij loting gekoppeld aan een deelnemer met een lager klassement. Iedereen heeft dus kans op de overwinning! Om het tornooi vlot te laten verlopen, dient iedereen aanwezig te zijn om 19u45 voor de loting (of vroeger voor de opwarming). We starten de wedstrijden van het tornooi om 20u. Inschrijven gebeurt ter plekke.

 • Op zaterdag 22 december organiseert TTC Gent een dubbeltornooi met handicap. Er wordt gespeeld in poules. Inschrijven (met inschrijvingsformulier) kan via info@ttcgent.be. Het tornooireglement vind je hier.

 • Op zondag 30 december gaat in Zele de 9de editie van hun open enkeltornooi door. Er zijn reeksen voor alle klassementen, jeugd, dames en veteranen. Inschrijven kan via hubert.de.bock@skynet.be. Alle info vind je op de flyer.

 • In het weekend van 5 en 6 januari gaan de provinciale kampioenschappen door in Scheldewindeke. Op zaterdag 5 januari worden de heren- en damesreeksen gespeeld, inclusief dubbel. Jeugdtrainer Bram, Hendrik en Klaas nemen alvast deel. op zondag 6 januari worden de leeftijdsreeksen (oa. jeugd, al kan die ook zaterdag bij de volwassenen meedoen) gespeeld. Alle inschrijvingen voor dit tornooi dienen uiterlijk op woensdag 2 januari doorgegeven te worden via secretaris@ttcdepinte.be.

Zoals steeds worden inschrijvingsgelden voor tornooien terugbetaald door de club. Gelieve bij deelname een mailtje te sturen naar tornooien@ttcdepinte.be, dan zorgen we ervoor dat dit geregeld wordt.

Tussenstand keizerkampioenschap na fase 2
26/11/2018 00:00:00

De tussenstand in de 3 reeksen van het keizerkampioenschap na de tweede fase kan je hier terugvinden.

Pingflash: keizerkampioenschap - foto - robot
12/11/2018 00:00:00
Beste leden,

Deze Pingflash bevat heel wat praktische informatie:

 • Het keizerkampioenschap, dat morgen gepland was, wordt een weekje uitgesteld naar dinsdag 20 november (uurregeling, zie website). Morgen gaat immers het clubkampioenschap dubbel jeugd door en dat valt niet te combineren met het keizerkampioenschap.
 • Morgen vindt dus het KK dubbel jeugd plaats. Alle betrokkenen zijn normaalgezien al via e-mail geïnformeerd. De basics nog even: aanwezig stipt om 19u met of zonder partner en einde voorzien ten laatste rond 21u.
 • Bij de start van de volgende thuismatch (nu vrijdag) zal een groepsfoto worden getrokken van al onze aanwezige leden voor op de nieuwjaarskaart. Huisfotograaf Pascal vraagt iedereen in clubuitrusting. Wie niet gehoorzaamt vat post achteraan!
 • Het heeft wat tijd gekost, maar onze oude robot is eindelijk opgelapt. Het is een model vergelijkbaar met de huidige robot, maar dan een jaartje of 7 ouder. Hij kan op eender welke tafeltennistafel gemonteerd worden en is de perfecte trainingspartner voor beginners en gevorderden. Ontlenen kan gratis (voor één maand), we vragen enkel een waarborg van 50 euro.

 

Groeten,

Jan

Dubbeltornooi TTC Gent vzw op 22/12
12/11/2018 00:00:00

Alle info over het dubbeltornooi met handicap, georganiseerd door TTC Gent vzw vind je hieronder. Wie inschrijft, geeft een seintje aan tornooien@ttcdepinte.be voor terugbetaling van de inschrijving.

Affiche tornooi

Reglement tornooi

Inschrijvingsformulier tornooi