Bestuursploeg 2021/22
13/09/2021 00:00:00

De huisfotograaf is langs geweest om de nieuw samengestelde bestuursploeg 2021/22 op de gevoelige plaat vast  te leggen.

Samenstelling bestuur vinden jullie hier.

KK Enkel 2020/21: de winnaar is eindelijk gekend
13/09/2021 00:00:00

Op vrijdag, 10/09/2021 vond ons KK Enkel plaats van het seizoen 2020/21.

In een spannende finale van de A-reeks moest Koen O. het in de belle afleggen tegen Philippe B.

De B-reeks kende een verrassende winnaar in Pieter-Jan, die An met 3-1 wist te verslaan.

Proficiat aan de winnaars!!

 

 

Ploegopstellingen 2021/22
13/09/2021 00:00:00

Ter info: de ploegopstellingen zijn op Google te raadplegen.

Gelieve contact op te nemen met jouw ploegkapitein.

Pingflash : trainingen
02/09/2021 00:00:00

Beste leden,

Jullie konden reeds kennismaken met onze nieuwe trainers, Stijn en Sara. Sara zal training geven op dinsdagen, tijdens het eerste instapmoment (samen met Stijn) en tijdens het tweede instapmoment (samen met Mario en Stijn).

 

De meest recente versie van de trainingskalender kan je steeds raadplegen via https://www.ttcdepinte.be/training . 

 

Ik wil van deze gelegenheid ook gebruik maken om trainer Bram te bedanken voor zijn vele jaren enthousiasme en inzet voor onze club, voor elk van ons. Bram blijft sowieso nauw verbonden met TTC De Pinte en zal zich af en toe wel nog laten horen en zien in het OCP.

 

sportieve groeten, het bestuur

Nieuw...
29/08/2021 00:00:00

beste leden,

vanaf dit seizoen zal u regelmatig 2 rubrieken zien verschijnen op onze website. Het gaat om de rubrieken "Aan Tafel !" en "remember".

De rubriek "Aan Tafel !" zal recente nieuwtjes, weetjedatjes, enzovoort bevatten en de rubriek "remember" zal oudjes, wistjedatjes, enzovoort bevatten uit de rijke archiefdoos van onze club. Hou deze rubrieken dus goed in de gaten.

 

Pingflash: Brief start seizoen 2021-2022
09/07/2021 00:00:00

Beste leden,

 
Als bijlage vinden jullie de brief voor het nieuwe seizoen met alle praktische info, ploegopstellingen en aankomende activiteiten. Kortom, alles wat je nodig hebt om het nieuwe seizoen goed te starten. Bijgevoegd vinden jullie ook het formulier om volgend seizoen opnieuw aan te sluiten. Belangrijk is om dit formulier, samen met de overschrijving vóór 1 augustus over te maken aan het secretariaat. Alle details staan opnieuw in de brief.
 
We wensen jullie allen een deugddoende vakantie en zien jullie graag terug op dinsdag 3 augustus voor de eerste training van het nieuwe seizoen!
 
 
 
Groeten,
Het bestuur
Pingflash: Vrije trainingen in juni
09/06/2021 00:00:00
Beste leden, 
 
Het is zover: na maanden wachten en nagelbijten, kregen we hieronder de bevestiging van de VTTL dat indoortrainingen opnieuw kunnen vanaf vandaag. Jullie vinden hieronder ook de voorwaarden waarmee iedereen rekening moet houden.
We hebben dan ook besloten dat we uitzonderlijk in juni nog eens de deuren openen voor vrije trainingen van 20u tot 22u. Concreet betekent dat dat iedereen vrij kan komen trainen op 15, 22 en 29 juni. Aangezien sporten tot 50 personen indoor kan, hoeft reserveren voor deze vrije trainingen niet. Neem dus enkel je pingpongzak en mondmasker mee en kom eens langs! We zorgen als club uiteraard opnieuw voor voldoende ontsmettingsgel.
 
Tot binnenkort!
 
Het bestuur
Pingflash - Communicatie over coronasituatie
04/03/2021 00:00:00

Beste leden,

 
Nu de beslissing over het stopzetten van de competitie is genomen en in afwachting van meer nieuws over de mogelijkheid om opnieuw indoor te trainen, kunnen we alvast melden dat we als club voor een tegemoetkoming zullen zorgen omdat het grootste deel van het seizoen verloren is gegaan. Meer details volgen op de algemene vergadering.
 
Ondertussen hopen we met jullie mee dat we voor het nieuwe seizoen start opnieuw kunnen pingpongen. We volgen dit uiteraard verder op en werken extra leuke spel-/tornooiformules vanaf we enig perspectief krijgen op een heropening. 
 
We'll keep you posted! Laat dit nieuws een extra reden zijn om de algemene vergadering bij te wonen. Die gaat dit jaar door op vrijdag 23 april. Een uitnodigingsmail hiervoor volgt nog.
 
Tot dan!
 
 
Groeten,
Het bestuur
Pingflash: wedstrijden en trainingen geschorst
12/11/2020 00:00:00

Beste leden,

 
Het zal jullie niet verrassen dat we jullie met deze Pingfo moeten informeren dat naast de competitiewedstrijden we nu ook noodgedwongen alle trainingen, zowel voor jeugd als volwassenen, moeten opschorten. Dat gebeurt tot nader order, dus tot wanneer de berichtgeving van de overheid aangeeft dat er opnieuw indoor indoor gesport kan worden. 
 
We volgen de situatie uiteraard op en laten jullie zeker weten wanneer we onze pallet terug uit de sportzak kunnen nemen. Ondertussen wensen we iedereen een goede gezondheid en hopen we met jullie dat we het coronavirus samen kunnen verslaan.
 
 
Sportieve groeten,
Het bestuur
Pingflash: update coronamaatregelen
12/11/2020 00:00:00

Beste leden,

 
Ondertussen heeft de VTTL een nieuwe communicatie gedaan over de coronamaatregelen. Die vinden jullie hieronder:
 

"Naar aanleiding van alle communicaties van de overheid van de afgelopen weken, heeft ook het bestuur van de VTTL zijn verantwoordelijkheid opnieuw opgenomen. Daarom werd op de extra vergadering van het bestuur op 2 november 2020 beslist dat alle Landelijke en Provinciale competities en organisaties worden stop gezet tot en met minstens 13/12/2020.Het bestuur zal de situatie en de beslissingen van de overheid blijven opvolgen en evalueren. Op 14 december 2020 zit het bestuur opnieuw samen. Op 15 december 2020 communiceert het bestuur omtrent de verderzetting van de competities en organisaties na deze moeilijke periode in functie van de op dat moment gekende beslissingen van de overheid.Na de nieuwe publicatie van het ministerieel besluit is er ook opnieuw een wijziging voor de trainingen. Vanaf vandaag zijn trainingen opnieuw toegelaten bij indoorsporten voor jeugdspelers jonger dan 13 jaar (geboortejaar 2008), MITS toestemming van de gemeente/stad. Clubs die dus dergelijke jeugdtrainingen wensen te organiseren, moeten eerst de goedkeuring krijgen van de gemeente/stad. [--> In onze gemeente zijn indoorsporten voor -13-jarigen niet toegelaten]Hou u aan de richtlijnen van de overheid. Wij hopen alvast dat de trainingen voor alle andere doelgroepen ook nog dit jaar hervat kunnen worden, maar dit hangt uiteraard af van de beslissingen van de overheid en de evolutie van het virus."

 
 
Groeten,
Jan