Ploegenopstelling volgend seizoen 2023/24
09/06/2023 00:00:00

Beste leden,

Degenen die aanwezig waren op ons clubfeest – dat overigens een groot succes was dankzij de zon en het lekkere eten – hebben de primeur inmiddels al gehad: er is een voorlopige ploegopstelling voor volgend seizoen. Daarbij valt op dat er heel wat geschoven is met spelers tussen verschillende ploegen door een aantal vertrekkers (voornamelijk bij de A-ploeg) in onze club.

Voorts treden we voor het eerst sinds vele jaren met slechts 5 ploegen in competitie aan. Er komt wel een veteranen- en een jeugdploeg bij, zodat we in totaal met 9 ploegen competitie spelen.

De opstelling van de twee jeugdploegen wordt later nog gemaakt, voor de heren- en veteranenploegen (kapiteins in groen gemarkeerd) vinden jullie hier.

Voilà, daarmee zit ons seizoen er helemaal op. Het aftellen naar de start van de vrije trainingen begin augustus kan beginnen ;-). Tussenin wensen we jullie een heel leuke zomer toe!

Sportieve groeten,
Het bestuur

Nieuw rekeningnummer: pas dit nĂș al aan!
14/05/2023 00:00:00

Dag iedereen,

Het TTC-seizoen is zo goed als voorbij. Dit betekent dat het bestuur al volop bezig is het nieuwe seizoen voor te bereiden!

Binnenkort krijgen jullie de jaarlijkse brief met de info voor volgend seizoen, met ook de uitnodiging om je lidgeld te betalen.

Mag ik jullie daarom nu al vragen om ons rekeningnummer in jullie banking apps te vervangen door onze nieuwe rekening aub? We gebruiken voortaan enkel nog BE20 7340 6422 8456.

Als je dit nu al doet, dan staat het zeker al correct tegen dat je straks je lidgeld wil betalen :-) En dan zijn we zeker dat alles op de juiste plaats belandt!

Penningmeesterlijke groeten,

Felix

Nieuwe klassementen !!!
09/05/2023 00:00:00

Beste leden,

Na een volledig seizoen interclubcompetitie worden op het einde door de VTTL traditioneel de nieuwe klassementen toegekend.

Op de algemene ledenvergadering van afgelopen vrijdag bleek al dat we een minder goed competitiejaar achter de rug hebben als club. Dat blijkt ook uit de nieuwe klassementen: 9 zakkers (Klaas, Jan, Steven, Frederik, Bart, Koen, An, Jörg, Johan) tegenover 7 stijgers (Tars wordt E2, Bob en Dennis E4, Thierry, Willem, Nicolas en Arthur P. E6).
Proficiat aan die laatsten en goede moed aan de eersten om dit volgend seizoen opnieuw recht te zetten!

Wie niet akkoord gaat met zijn nieuwe klassement (ook als je geen klassementswijziging kreeg) kan via dit Excelformulier een herziening aanvragen.

Richtlijnen hiervoor zijn via dit worddocument terug te vinden. Alle herzieningsaanvragen dienen voor 21/05 ingediend te worden. Alle aanvragen dienen persoonlijk opgestuurd te worden, dat kan dus niet door de club.

Wie ook geïnteresseerd is in de klassementen van spelers van andere clubs, vindt deze info terug in dit overzicht.

Sportieve groeten,

Het bestuur

Laatste trainingen seizoen 2023/24 (update)
28/04/2023 00:00:00

Beste leden,

De eerstkomende vrije training op 2 mei gaat uitzonderlijk op terrein C door omwille van een bekerwedstrijd basketbal die doorgaat op terreinen A en B.

In de maand mei is er enkel vrije training op dinsdag van 20u tot 22u.
We doen een oproep aan de leden die komen training om de zaal na gebruik opnieuw op te ruimen en alles proper achter te laten.

Op zaterdag is er geen training meer in mei.

Sportieve groeten,
Het bestuur

Clubfeest - 3 juni 2023
28/04/2023 00:00:00

Beste leden,

Het clubfeest gaat door op zaterdag 3 juni. Hou de datum alvast vrij. We starten om 15u met een fotowandelzoektocht voor het hele gezin. Om 18u is er receptie met aansluitend ook een BBQ. Meer info om in te schrijven volgt nog via verschillende kanalen.

Sportieve groeten,
Het bestuur

Diverse tornooien en stages
08/12/2022 00:00:00

TORNOOIEN

Er worden nog twee tafeltennistornooien in de provincie georganiseerd dit jaar. Inschrijven doe je zelf via de info op de flyers in bijlage. Het inschrijvingsgeld wordt echter door de club terugbetaald na een mailtje met je inschrijvingsbewijs naar penningmeester@ttcdepinte.be.

Zaterdag 17/12: Tafeltennistornooi van TTC Denderleeuw
=> naar de flyer

Maandag 26/12: Tafeltennistornooi van TTC Zele
=> naar de flyer

 

STAGES

Wie in de vakantie zijn/haar skills wil verbeteren kan terecht bij volgenden stages in de kerstvakantie. Alle info gaat in de flyers in bijlage. De club betaalt 25 euro per speler terug voor deelname aan een stage! Voor het terugstorten kan je mailen naar het e-mailadres hierboven.

Van 26/12 tot 30/12: Kerststage TTC Rooigem
=> naar de flyer 

Van 2/01 tot 6/01: Kerststage TT Progress. Hier kan je ook kiezen om slechts een of enkele dagen deel te nemen.
=> naar de flyer

Provinciale criteriums
23/09/2022 00:00:00

De jaarlijkse provinciale criteriums gaan door op zondag 25 september 2022 te Oosterzele en op zondag 2 oktober 2022 te Ninove. Deelname is een voorwaarde om later geselecteerd te worden voor de Vlaamse Kampioenschappen en bij uitbreiding de Belgische Kampioenschappen. Los daarvan is het een kans om spelers van andere clubs te ontmoeten waartegen je anders nooit speelt. Inschrijven kan via onderstaande links.

De club komt hier tussen voor de inschrijvingskosten: een afrekening zal rechtstreeks naar de club komen en de deelnemers moeten dus niet ter plaatse of vooraf betalen.

Prov Criterium Klassementen 2022 2023

Prov Criterium Leeftijdreeksen 2022 2023

 

Cursus scheidsrechter
23/09/2022 00:00:00

Heb je er altijd van gedroomd om scheidsrechter te zijn op tornooien en onze club daarvoor een broodnodige vertegenwoordiger te schenken?

Indien ja, geef dan zeker een seintje aan onze secretaris via secretaris@ttcdepinte.be

Bijkomende info vind je hier.

Open trainingen TT Progress
23/09/2022 00:00:00

Wie naast de trainingen bij onze club, graag nog wat bijtraint, kan op 29/9 doen in QLT Gent. Deelname aan de training kost 10 euro. Van 19u tot 20u30 trainen de NG tot E0-spelers. Van 20u30 tot 22u trainen de D6 tot C0-spelers.

Meer info vind je hier.

KK enkel
13/05/2022 00:00:00

Afgelopen vrijdag (6 mei) ging het KK enkel van 2022 door. Met slechts 16 deelnemers was het geen overrompeling te noemen, maar dat maakte de motivatie onder de aanwezigen er uiteraard niet minder om. In de poulefase werden geen grote verrassingen genoteerd. Al schopte Johan het in zijn poule wel tot de eerste plaats voor Jan, en veroordeelde zo schaduwfavoriet Sorin naar de B-reeks. In de tweede poule moest Roland zijn telraam bovenhalen om te bepalen wie van Bob, Dennis en Karel (elk 1 gewonnen match) zou doorgaan. Uiteindelijke vergezelde Bob Steven naar de A-reeks. In de derde poule ging de onvermijdelijke Pieter-Jan als winnaar verder, na een felbevochten duel met titelverdediger Philippe, die als tweede doorging naar de A-reeks. In de laatste poule waren het Koen en Rudy die de bovenhand namen van Roger en Diederik.

In de kwartfinales van de A-reeks haalde Philippe het vrij eenvoudig van Johan, wist Bob Koen te vloeren in een belle, kon Jan met zeer dominant tafeltennis Pieter-Jan richting de douches sturen, en pleegde Steven broedermoord op Rudy.

In de B-reeks plaatsten Pascal en Karel zich voor de halve finales, net als Sorin en Dennis. Pascal legde nadien ook Karel over de knie, terwijl Sorin zich voor de finale plaatste door Dennis in de belle te verslaan. De finale was ietwat verrassend een kolfje naar de hand van Pascal, die vlotjes een 3-0 zege binnenrijfde! Proficiat Pascal!

Terug naar de A-reeks, waar Philippes halve finale vrij snel afgelopen was. Hij haalde het in 3 (zij het felbevochten) sets van toernooirevelatie Bob en zou dus zijn titel mogen gaan verdedigen in de finale. De andere halve finale tussen Jan en Steven verliep wisselend. De eerste anderhalve set maakte Steven geen fout, maar Jan herstelde toch het evenwicht en haalde na een comeback in de tweede ook nog de derde set binnen. Ook Steven herpakte zich en kon een belle afdwingen, waarin Dame Fortuna absoluut zijn kant koos, waardoor Jan jammer genoeg moest afdruipen.

Philippe versus Steven dus in de finale. Nadat Philippe enkele jaren terug al twee keer Steven had verslagen in de finale, en hij ook dit jaar opnieuw de eerste twee sets vrij eenvoudig won, leek het een finale zonder al te veel suspens te worden. Niets was minder waar! Steven krikte zijn niveau op, pakte set drie en vier, en toen ontspon zich een ware thriller in de vijfde set. Steven deed - bij een 10-8 stand - de eerste gooi naar de overwinning, maar zoals iedereen van onze club intussen weet, ben je met Philippe nooit klaar! Hij werkte de twee matchballen weg, en wat volgde was een flipperkast van matchballen voor beide heren. Tot 20-20 werden alle matchballen ongedaan gemaakt, waarna Steven eindelijk twee punten op rij kon maken en zich zo (na 2009) nog eens tot clubkampioen mocht kronen. Een dikke proficiat aan Steven en Philippe!

Foto's van de avond vind je hier!

Voor de volledigheid nog de volledige wedstrijdtabel: