Speeldag 20 ging in het OCP door. Alle 6 de herenploegen tekenden present, de jeugd kreeg op zaterdag last minute forfait van Lobos.

Den A speelde zijn match van de laatste kans tegen Erembodem A. Helaas draaide ook die van in het begin niet de juiste kant uit. Als ploeg was den A opnieuw niet sterk genoeg waardoor 3dz provinciale volgend seizoen nu echt wel heel dichtbij. Theoretisch kan het nog, maar dan zullen onze boys komende vrijdag wel uit een ander vaatje moeten tappen. 5-11 werd het uiteindelijk, en daar viel niet zoveel op af te dingen. Het was wel frappant dat ook nu weer veel belles verloren gingen (4 gespeeld, 4 verloren), waardoor we niet in de match geraakten.

Den B had in de heenronde Sterke Stut nog met 2-14 op eigen terrein verslagen, maar had het op eigen terrein een stuk lastiger. De blessure van Kris na 2 matchen hielp natuurlijk niet. Dankzij een foutloze Tim en de 3 matchen van Steven werd het nog 8-8. Ook Rudy pikte nog net een matchke mee.

De C moest ook aan de bak tegen Sterke Stut, voorlaatste in de stand. Een eitje voor de ploeg in vorm. Ruben en Hendrik bleven foutloos, Koenraad en Michel moesten elk 2 verliespartijen toestaan. De C blijft zo heel knap 3de in de stand.

Den D speelde zijn kampioenenmatch tegen tweede in de stand, ook al Sterke Stut. Het klasseverschil was enorm: 14-2 werd het. Onze D-ploeg bewees hiermee duidelijk een klasse te sterk te zijn voor deze reeks. Captain Jœrg deed niet mee, maar zorgde wel voor bubbels achteraf. Dik verdiend D-ploeg. Dat wordt een leuk feestje op het clubfeest!

Den E had niet zijn beste dagje tegen Aaigem C, nochtans slechts 9de in de stand. Onze jongens kregen
met 5-11 een onverwacht pak voor de broek. Enkel kopman Benny was bij de les en haalde 4 overwinningen binnen. Den E zakt daarmee naar plaats 6, dat is iets om in de resterende 2 wedstrijden nog recht te zetten!

Den F tenslotte speelde tegen de 2de in de stand, Rooigem K. Tegen 3 E4'en en een E6 had vooral Tyrone een antwoord klaar: hij won 2 matchen. Ook Wim kon een matchke meepikken. Door de overwinning van Wetteren E wordt den F laatste. Nog 2 wedstrijden om daar iets aan te doen, boys!

Comments
Joerg N
30/03/2019
00:17:43

Kapitein van den D is Tars!

????????