Een verplaasting naar Sint-Niklaas betekent: zaterdag 19.30, op tijd vertrekken, boven de brandweer, mooie zaal en vooral niet op de parking van de Colruyt gaan staan.

De afgezanten van de C waren Roger, Hendrik, Kevin en mezelf. Om een en ander Covidsafe te houden splitste de C zich op en nam Roger, Hendrik mee en kwam Kevin mij oppikken.

Bij verre verplaatsingen gelden twee deviezen: Vertrekt op tijd en rijdt niet verkeerd! Dat eerste lukte, maar helaas misten we op onverklaarbare wijze de afslag 'Sint-Niklaas'. Helaas was Kevin zijn GPS danig in de war, want die bestrafte ons met een extra rijtijd van 20 minuten. De GPS werd weloverwogen genegeerd wat ons tegen 19.15 in Sint-Niklaas bracht. Zoals eenieder weet, is er quasi geen parkeerplaats aan de zaal en moet je dus ergens in de omgeving een plek zoeken. Onze voorzitter heeft blijkaar connecties in Sint-Niklaas, want die parkeerde zich op 5 meter afstand van de zaal. (Den D was er ook).

Bon, de match zelf dan. Wij traden aan tegen Nicole (E4, leeftijdsgenote van Roger), Petra(E4) en vader en zoon Chris (E2) en Sander (E4).

Kevin verloor zijn eerste match tegen Chris, maar pakte daarna revenche tegen Nicole. Helaas sloeg het noodlot toe in zijn wedstrijd tegen Sander. Er schoot iets in zijn rug en kon helaas niet verder spelen. Hij liet ons achter om wat eerder zijn bed op te zoeken, maar helaas was ook dat hem niet gegund en moest hij in het midden van de nacht naar de spoed omdat de pijn ondraaglijk werd. Helaas een zwaar verdict: Twee weken platte rust en zes weken niet sporten.  Veel sterkte Kevin!

Onze cap,tevens clubkampioen veteranen, Hendrik kent een zeer wisselend seizoen. Soms lukt heel veel, soms zelden iets. Zijn eerste wedstrijd verloor hij in de belle tegen Sander. In zijn tweede wedstrijd speelde hij ook een belle tegen Petra, maar helaas ging die met twee punten verschil naar de tegenstander. Niet echt goed voor zijn moraal en de puntenkansen voor de C. Niet veel aan te doen. De derde match was een maat voor niks, maar in zijn laatste partij wist hij toch de zege binnen te halen tegen Nicole. Winst met twee punten verschil, jawel in de belle, kon het leed toch een beetje verzachten.

Invaller, tevens ere-voorzitter, Roger begon zijn avond goed. Zijn eerste wedstrijd tegen zijn 75-jarige leeftijdsgenote, Nicole, kon hij winnend afsluiten! Een mooie overwinning voor Roger. In Chris en Sander kende hij zijn meerdere, maar tegen Petra speelde hij weer een 'echte' wedstrijd. De vrouwen liggen Roger gelijk goed. Nu kon hij de zege helaas niet binnenrijven.

Ikzelf kende een echte belle-avond. Het ging niet super, maar het ging goed genoeg om ze alle drie binnen te rijven. Enkel tegen Nicole werd het geen belle, maar een 20-22 setwinst in de vierde set, komt dicht in de buurt.

De C verloor nipt met 7-9 tegen een sympathiek Sint-Niklaas. Het achterafpintje werd geconsumeerd voor de laatste wedstrijd. Enkel omdat het dan nog voor het horeca-sluitingsuur was, ander zouden we dit nooit durven. Een gelijkspel of winst zat er zeker in, maar de C blijft in de middenmoot, waar we thuishoren.

Den D en den A waren ook present in Sint-Niklaas, maar hun verhalen zal u in hun verslagen kunnen lezen.

 

 

Comments
Dennis D
20/01/2022
20:57:25

Fijn verslag! Tars & ik waren mee met Johan, ideaal dat hij die parkeerplaats kon bemachtigen. Moet toch leuk zijn om connecties te hebben in het leven...

Jörg N
28/01/2022
16:12:26

Leuk verslag, Koen!
De wedstrijden met de dames van Sint-Niklaas leveren altijd memorabele momenten op !

In jouw geval een set-uitslag uit "the good old days"!!
smile